+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 31 березеня 2024

Викладачі кафедри української на іноземних мов з профорієнтаційною місією у школах Смілянської ТГ

29 квітня 2024 року доцент кафедри української та іноземних мов Олег Лазарєв та старший викладач кафедри української та іноземних мов Ірина Чучмій за сприяння завідувача відділу доуніверситетської підготовки Бориса Бондара здійснили виїзд до шкіл Смілянської ТГ із метою ознайомлення випускних класів з умовами та прерогативами вступу до Уманського національного університету садівництва. Незважаючи на нелегкі воєнні умови, смілянські школи працюють в офлайн режимі на повну освітню потужність. Представників нашого університету педагогічні та учнівські колективи шкіл міста Сміли зустрічали гостинно та доброзичливо. Метою було ознайомити одинадцятикласників з найважливішою інформацією про Уманський національний університет садівництва для орієнтації майбутніх абітурієнтів, зокрема тих, хто ще не визначився з вибором ЗВО. Матеріалами профорієнтаційної роботи слугували: друкована рекламна продукція, анкети майбутнього вступника, презентація про університет і, звичайно, живе спілкування з одинадцятикласниками.

Після плідних і цікавих зустрічей із працівниками та випускниками смілянських шкіл виражаємо щиру вдячність адміністраціям, соціальним педагогам, класним керівникам випускних класів, одинадцятикласникам і всім тим, хто допоміг в організації профорієнтаційної роботи у школах міста Сміли, а саме: НВК ЗОШ І–ІІІ ступенів № 3 «Колегіум» Смілянської міської ради, НВК Ліцей–ЗОШ І–ІІІ ступенів «Лідер» Смілянської міської ради, Смілянській ЗОШ І–ІІІ ступенів № 1, Смілянській ЗОШ І–ІІІ ступенів № 7, Смілянській ЗОШ І–ІІІ ступенів № 10, Смілянській ЗОШ І–ІІІ ступенів № 11, Смілянській спеціалізованій школі І–ІІІ ступенів № 12.

Від щирого серця зичимо педагогічним колективам згаданих освітніх закладів наснаги та творчості у роботі, одинадцятикласникам знайти свій поклик, визначитися з майбутньою професією та вступити до омріяного університету, а батькам – терпіння і мудрих порад своїм дітям. І всім нам – миру, спокою, здоров’я та перемоги над ворогом у цій жахливій війні.

 

Доцент кафедри української та іноземних мов

Олег ЛАЗАРЄВ