+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 18 грудня 2018

Живу, люблю і дихаю тобою, моє найкраще місто на землі

14 грудня 2018 року на запрошення адміністрації, педагогічного та учнівського колективів Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 викладачі кафедри української та іноземних мов Уманського НУС Комісаренко Наталія Олександрівна та Чучмій Ірина Іванівна відвідали презентацію проекту «Живу, люблю і дихаю тобою, моє найкраще місто на землі».

Яскраві виступи учнів різних класів під керівництвом їхніх вчителів сплелися у дивовижний та барвистий вінок зі сторінок стародавньої та сучасної історії колоритного міста Умані. На шкільній сцені ми побачили, як за допомогою самодіяльного мистецтва можна показати багатогранне життя нашого міста та представників майже всіх народностей, що проживають у ньому. Було відтворено його історію та сьогодення. Вчителі доклали багато зусиль, часу та терпіння, готуючи цікавий матеріал для виступів юних артистів. Кожен клас був неповторним у представленні одного з епізодів життя рідного міста: легенди про створення міста Умань, народних ремесел, поширених на його території, згадок про місто в творах видатних поетів та письменників, історичних довідок про архітектуру міста та створення парку «Софіївка», історію єврейської Умані та його визначних місць.

Вдало підібраний музичний супровід, пісні, танці та костюмовані дійства допомогли уяві глядачів оживити історію Умані. Було надзвичайно приємно відчувати сердечне тепло і глибину емоцій, з якими учні школи розповідали про рідне місто, застосовуючи прийоми творчого підходу.

Висловлюємо щиру вдячність адміністрації, педагогічному та учнівському колективам Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 за незабутній творчий захід та багаторічну, плідну співпрацю з Уманським національним університетом садівництва.

Зав. кафедри української та іноземних мов

                    Наталія Комісаренко